icon-balloon Nice 'n Easy

Persbericht
Persberichttekst

Op zaterdag 30 oktober om 20u staat het muzikaal optreden 'Nice 'n Easy' gepland in de Sint-Pieterszaal in Kuurne.

Een muzikale feelgoodavond met ritme- & blazerssectie (8 muzikanten). Droom weg tijdens het optreden die in teken staat van crooner- & popmuziek die je een ontspannend gevoel heeft.

Dit optreden wordt georganiseerd door Crooner Café (artistiek initiatief van Kurt Lesaffre) een onderdeel van vzw Three-Unity. Kurt uit Kuurne is de naast de organisator & bezieler ook de zanger van dit muzikaal optreden. 'Crooner Café' werd in 2018 gecreëerd uit voorliefde voor muziek van artiesten als Frank Sinatra, Elvis Presley en Michael Bublé. Het project startte als een eigen geschreven muzikaal toneelstuk over crooners en met croonermuziek. Na verschillende voorstellingen evolueerde Crooner Café tot muzikale optredens waarbij de focus ligt op het creëren van een gezellige sfeer. Na het 2de project 'The Love Story' (samen met bigband BbKey) is 'Nice 'n Easy' het 3de artistieke project van Kurt.

Tickets zijn in vvk €10,- en add €12,- en te verkrijgen via info@kurtlesaffre.be en 0473/61.21.66. Meer info via www.kurtlesaffre.be en via Facebook onder @kurt.lesaffreartiest.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Kurt Lesaffre
E-mail
kurtlesaffre@hotmail.com
Organisatie
vzw Crooner Café (Three-Unity)
Adres
August Vermeylenstraat 6
Stad
8520 KUURNE
Telefoon
0473/61.21.66
Contactgegevens