icon-balloon TRIBUTE BAND FEST

Persbericht
Persberichttekst

Met Springkaroe organiseren we eind oktober een 2-daags indoorfestival: Tribute Band Fest 2021. Over 2 avonden verspreid treden er diverse tributebands uit Vlaanderen op.
Vrijdag 29 oktober ligt de focus op Rock Legends met Depêche Mode, Dire Straits, U2 en Queen. Mother Mercury, de beste Queen tributeband van de Benelux, is een Gentse band.
Zaterdag 30 oktober is het Disco Fever-avond met Cher, Madonna, ABBA en Michael Jackson. Christ’OFF een Aalstenaar kreeg al diverse awards o.a. van Sony als beste Michael Jackson impersonator van Europa.

Ons verhaal:
Tijdens corona hebben we een nieuw ei uitgebroed. We, dat zijn Liesbeth, Sofie (twee verpleegkundigen) en hun respectieve partners Joeri en Johnny. Joeri is profesioneel muzikant maar kon door de pandemie lange tijd niet optreden. Dat gemis kwam ter sprake tijdens onze coronawandelingen in november 2020. Dat was de aanleiding voor de oprichting van ons evenementenbureau. De klemtoon ligt op feesten en amusement, iets wat we zo lang niet hebben kunnen doen. Springkaroe is wat de dochter van Liesbeth en Joeri zegt tegen een kangoeroe. We vonden dat leuk klinken, dus kozen we die naam.

Tickets & Info: www.tributebandfest.be

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Johnny Slos
E-mail
johnny.slos@springkaroe.com
Organisatie
SPRINGKAROE
Adres
Stad
Telefoon
0499580014
Contactgegevens