icon-balloon Nieuwe kringloopwinkel in centrum Menen opent op 14 april

Persbericht
Persberichttekst

De Kringloopwinkel opent op woensdag 14 april zijn zevende vestiging aan de Rijselstraat 1 in Menen. Voorlopig kan je alleen winkelen op afspraak.

Eind vorig jaar werd er beslist om een tweede winkel in Menen te openen. Die komt er pal in het centrum van de stad, meer bepaald in het voormalige filiaal van Blokker aan de Rijselstraat 1. Je kan er terecht voor een heel betaalbaar aanbod kledij en allerhande klein gerief, zoals huisraad, decoratie, speelgoed, boeken en platen. Liefhebbers van herbruikbare spullen, vintage en retro hebben er dus een leuk adresje bij. Het assortiment is complementair op dat van De Kringloopwinkel aan de molen, die open blijft.

Kringloopshoppen op afspraak
De voorbije weken werkte het team van de nieuwe winkel keihard om een aantrekkelijke winkel in te richten. De geplande opening tijdens de paasvakantie leek even niet opportuun door de verstrenging van de coronamaatregelen. Toch werd beslist om de winkel te openen, evenwel alleen op afspraak. Je kan online reserveren voor 30’ kringloopshoppen via www.dekringloopwinkel.be, telefonisch via 056 23 29 40 of aan de deur.
De eerste klanten worden op woensdag 14 april verwacht. Daarna is de winkel open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10 tot 18u.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Jo Vanackere
E-mail
jo.vanackere@deltagroep.be
Organisatie
De Kringloopwinkel
Adres
Warande 9
Stad
8501 Heule
Telefoon
0497522556
Contactgegevens