icon-balloon Kerstradio Sint-Amand vrolijkt Woonzorgcentrum op

Persbericht
Persberichttekst

Tijdens de eindejaarsperiode wordt in het WZC Sint-Amand in Zwevegem vier namiddagen speciaal voor de bewoners radio gemaakt. Iedereen wordt opgeroepen om verzoekjes en wensen in te sturen en zo de bewoners en het personeel een vrolijke noot te bezorgen.

Op donderdag 24 december, zaterdag 26 december, donderdag 31 december en 2 januari verzorgt James Vanwalleghem (Fokus Media) – volledig coronaproof - van 14u tot 17u het radioprogramma. Het ideale moment om wensen en groeten over te maken aan moeder, vader, opa en oma en daarbij ook een liedje aan te vragen. De uitzending is enkel te horen in de kamers in het woonzorgcentrum.

Wannes Capelle en zijn twee kinderen, Krummi en úlfur zingen op 24 december ook enkele kerstliedjes op het binnenplein. Op kerstdag en nieuwjaarsdag zorgt Jo Ameye en zijn band Tiroler Schwung voor ambiance met Nederlandse en Duitse schlagers.

Het WZC Sint-Amand in Zwevegem heeft de eerste coronagolf goed doorstaan maar op dit ogenblik heeft corona, ondanks de uitstekende organisatie en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen, het woonzorgcentrum zwaar in zijn greep. De kerstradio is in deze moeilijke periode bedoeld als steun en afleiding voor de bewoners, hun familie en het personeel.

Verzoekjes en wensen worden gemaild naar kerstradio.zwevegem@gmail.com

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
dienst communicatie Zwevegem
E-mail
communicatie@zwevegem.be
Organisatie
gemeente Zwevegem
Adres
Blokkestraat 29
Stad
8554 Zwevegem
Telefoon
0492 13 51 06
Contactgegevens