icon-balloon Nieuw bloed binnen afdelingsbestuur N-VA Zwevegem

Persbericht
Persberichttekst

ZWEVEGEM – Twee nieuwe jonge krachten, Arthur Buckens en Tom Verkest, engageerden zich onlangs in het afdelingsbestuur van N-VA Zwevegem. “Zelfs in coronatijden vinden gemotiveerde jonge Zwevegemnaars de weg naar ons hecht team. Dit stemt hoopvol”, aldus afdelingsvoorzitster Isabelle Corbet.
Arthur Buckens (19) is een geboren en getogen Zwevegemnaar. “Ik mocht de voorbije 19 jaar opgroeien in een gezin waar ondernemen in het bloed zit, wat me toegelaten heeft om het grote potentieel van Zwevegem in al haar facetten te leren kennen. Vorig jaar startte ik mijn universitaire opleiding aan De Rechtenfaculteit van de KU Leuven, waarmee ik een sterke bodem voor de toekomst wil leggen.”

“In mijn vrije tijd zet ik me in voor enkele mooie projecten in Zwevegem. Ik sta onder andere mee aan de wieg van “De Verbroederingsfeesten” en “Reveil Zwevegem”. Ik hoop te kunnen meewerken aan een broodnodige verjonging in de Zwevegemse politiek. Ik zal me inzetten om van Zwevegem een gemeente te maken waar onze jeugd zich kan uitleven, waar onze ouderen de grootste waardering krijgen, waar lokale economie kan floreren,… Waar het goed is om te leven”, aldus Arthur.

Van Harelbeke naar Otegem

Tom Verkest (30) verhuisde recent samen met zijn vriendin naar het gezellige Otegem. Professioneel is hij werkzaam als software engineer bij KBC Groep. In zijn vrije tijd haalt hij graag de koersfiets boven om onze prachtige streek te verkennen. Hij is ook bestuurslid bij Jong N-VA 1302, de jongerenafdeling voor jongeren uit Kortrijk, Harelbeke, Kuurne en Zwevegem.

“Vanuit mijn achtergrond als IT'er vind ik het belangrijk dat onze gemeente verder inzet op digitalisering. Dit om de burger een nog betere en efficiëntere dienstverlening te kunnen aanbieden. Als fervent wandelaar en fietser vind ik het heel belangrijk dat voet- en fietspaden er goed bijliggen. Dit is een eerste voorwaarde om zich als zwakke weggebruiker veilig te kunnen begeven in het verkeer. Bij herinrichting van straten moet ook gekeken worden of het niet veiliger kan door gescheiden of verhoogde fietspaden aan te leggen”, aldus Tom.

“Engagement binnen N-VA Zwevegem kan op vele manieren: lid worden van N-VA, deel uitmaken van het afdelingsbestuur zoals Arthur en Tom … Interesse? Contacteer ons via zwevegem@n-va.be”, zo besluit afdelingsvoorzitster Isabelle Corbet.

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
N-VA Zwevegem
E-mail
zwevegem@n-va.be
Organisatie
N-VA Zwevegem
Adres
Stad
Telefoon
0477 28 93 92
Contactgegevens