icon-balloon Sportgroep Vaste Vuist Lauwe annuleert onmiddellijk alle lessen en sportkampen in de strijd tegen het virus

Persbericht
Persberichttekst

LAUWE - Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen heeft Sportgroep Vaste Vuist Lauwe vzw beslist om de VOLLEDIGE sportwerking stop te zetten en dit met onmiddellijke ingang (vanaf woensdag 28/10) tot en met woensdag 11 november 2020. Vanaf donderdag 12 november kan de werking opnieuw opgestart worden afhankelijk van de coronacijfers. Herfstsportkampen worden eveneens geannuleerd. De sportgroep hoopt dat vele andere verenigingen en clubs deze beslissing volgen in de strijd tegen het coronavirus.

Voorzitter Defossez Dries: “Als sportgroep met 2000 leden stellen we de gezondheid van onze sporters centraal. Daarnaast is het als sportgroep onze maatschappelijke plicht om het algemeen belang en de volksgezondheid in het bijzonder voorop te stellen. Net als vele andere clubs hadden we gedacht dat de Vlaamse regering een veel krachtiger signaal ging geven.”

Concreet:
• ALLE reguliere trainingen worden voor IEDEREEN met onmiddelijke ingang geannuleerd en dit tot en met 11/11/2020.
Vanaf donderdag 12/11 kan de werking geheel of gedeeltelijk opnieuw opgestart worden.
• ALLE sportkampen in de herfstvakantie worden eveneens geannuleerd.

De sportgroep betreurt het ten zeerste deze beslissingen te moeten nemen en begrijpt de teleurstelling die dit bij iedereen teweeg brengt.

Voorzitter Defossez Dries: “Onze hoofdzaak als sportgroep is echter om de gezondheid van onze sporters, hun families, vrijwilligers, club, trainers en supporters te garanderen. We roepen iedereen op om deze maatregelen strikt op te volgen zodat we binnen afzienbare tijd opnieuw allemaal kunnen genieten van onze sport. De bevolking van stad Menen en de brede regio heeft onze steun nodig om het virus te bestrijden. Samen vechten we tegen Corona.”

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Dries Defossez
E-mail
dries.defossez@gmail.com
Organisatie
Sportgroep Vaste Vuist Lauwe
Adres
Menenstraat, 1 bus 202
Stad
Lauwe
Telefoon
+32476992367
Contactgegevens