icon-balloon Nieuwe Raad van Bestuur JCI Kortrijk klaar om van start te gaan

Persbericht
Persberichttekst

Naar goede gewoonte wordt bij JCI Kortrijk jaarlijks een nieuwe Raad van Bestuur verkozen. JCI hanteert het mantra: one man-one year-one job. In juli kreeg de nieuwe ploeg, onder leiding van voorzitter Tom Beelprez, het vertrouwen van haar leden om de Kortrijkse afdeling (één van de grootste afdelingen in het wereldwijde JCI-netwerk) te leiden.

Tom is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de vaste waarden binnen de Kortrijkse kern. Hij zal worden bijgestaan door Jolien Deconinck (past president), Virginie Ramboux (verantwoordelijke lokale afdeling), Emma Vandoorne (penningmeester), Bruno Moerman (secretaris), Sofie Tanghe (verantwoordelijke individu/internationalisme), Diederik Vervisch (verantwoordelijke business en netwerking), Dorine Degryse (verantwoordelijke commissiewerking) en Elise Deboosere (communicatieverantwoordelijke).

Het nieuwe bestuur van JCI Kortrijk staat te popelen om het werkingsjaar 2020-2021 op gang te trekken, al wordt het een uitdaging met de huidige coronamaatregelen. Toch is men er vastbesloten om een creatieve en volwaardige invulling te geven aan de komende activiteiten. Het hart van JCI draait net om zin voor initiatief, waardoor het bij de enthousiaste Kortrijkse leden reeds bruist aan tal van alternatieven.

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge professionals tussen de 18 en 40 die werkt rond 4 pijlers: Business, Individualisme, Gemeenschap en Internationalisme. De Kortrijkse afdeling is één van de grootste in Vlaanderen en verenigt ambitieuze jongeren met een honger naar kennis, een neus voor ambiance en een engagement voor hun maatschappij.

Benieuwd? Neem dan zeker contact op met Virginie Ramboux via leden@jcikortrijk.be om JCI Kortrijk beter te leren kennen en volg JCI Kortrijk op de sociale media!

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
JCI Kortrijk
E-mail
info@jcikortrijk.be
Adres
Stad
Telefoon
0499609967
Contactgegevens