icon-balloon toneel

Persbericht
Persberichttekst

De Schietspoele presenteert blijspel : Het Testament van de Baron
Naar goede gewoonte brengt de Vichtse theatervereniging de Schietspoele in februari 2020 een nieuwe voorstelling in de Stringe. Dit maal kan u genieten van een blijspel, geschreven en geregisseerd door Filip Santens. Filip leidt de performers moeiteloos door het spannende verhaal doorspekt met hilarische situaties en misverstanden.
Er zijn enkele nieuwe gezichten bij, zoals Geert Vandercruyssen en Elise Duffeler, die niet hoeven onder te doen voor de meer ervaren rotten in het gezelschap.

Maar hoe zit dat nu met dat testament?
Baron Jean-Christophe d’Etienne de Vichte, mijnheer Jean voor de vrienden, is overleden. Mijnheer Jean was een bon vivant pur sang. Hij hield van mooie vrouwen, lekker eten en drinken en wandelde zorgeloos door het leven dankzij zijn familiefortuin.
De familieleden van mijnheer Jean komen op vraag van Notaris Thérèse Delacroix naar het kasteel. Er zouden wat problemen zijn met het testament van mijnheer Jean.

Zijn enige neef, Jonkheer George, komt met zijn bazige vrouw Madame Arlette zijn erfenis opeisen.

Er zijn echter kapers op de kust…

Wil u weten hoe dit zal aflopen? Kom dan zeker naar een van de voorstellingen. Voor het eerst is er ook een donderdagavond voorstelling. Een avondje theater is de ideale ontspanning en het wordt zeker de moeite waard!

We kijken er alvast naar uit!

Praktische info :

De voorstellingen gaan door in CC De Stringe op volgende data :
Zaterdag 15/2/2020 om 20u
Zondag 16/02/2020 om 18u
Donderdag 20/02/2019 om 20u
Vrijdag 21/02/2020 om 20u
U kan genummerde kaarten reserveren bij Rita Depraetere op het telefoonnummer 056/ 77 51 91.
Spelers : Brecht Cardon – Youri Devlaminck – Elise Duffeler – Linda Manderick – Nadine Marysse – Peter Nuyttens – Sophie Nuyttens – Antoon t’Kint – Kathelijn Trachet – Hildegart Vandendriessche – Geert Vandercruyssen – Jelle Vaneeckhout

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
t'kint antoon
E-mail
antoon.t.kint@proximus.com
Adres
oudenaardseheerweg 18
Stad
8540 deerlijk
Telefoon
0476561998
Contactgegevens